Reviews

Niets geeft ons meer plezier dan een tevreden publiek! Van de recensies hieronder - afkomstig van boekingssite Showbird.com - moeten we best een beetje blozen...


"Tuesday Moon speelde fijne muziek tijdens ons Schaapscheerdersfeest in Blaricum, het was echt een bijdrage aan de goede en gezellige sfeer. Aardige mannen bovendien!"


"Helemaal uit Nijmegen zijn Odin en Maarten naar Spijkenisse gekomen om mijn vader te verrassen met een coronaproof concert in de achtertuin. Een groot succes was het en niet alleen door de ons goedgezinde weergoden. Het waren toch enigszins vreemde omstandigheden, maar Odin en Maarten wisten een fijne sfeer te scheppen. Het gitaarspel en zang waren mooi, gezellig, indrukwekkend, grappig en ontroerend. De buren hebben ook genoten. De band lijkt ons ook hartstikke leuk voor een postcoronaconcert met meer mensen en meer feestelijkheid."


"Het was een heerlijk optreden, in 2 sets. Er werd afgestemd met waar op dat moment behoefte aan was en ingespeeld op waar het pulbliek op reageerde. De kwaliteit was super en alle gasten waren zéér lovend! WRR werd doorgespeeld ook al was de afgesproken tijd al voorbij en ook na het optreden namen ze ruim de tijd om met de aanwezigen te babbelen. Supervriendelijke mensen die ontzettend goede muziek maken en sfeer weten te brengen! De gevraagde vergoeding staat niet in verhouding met wat je krijgt, die mensen zouden veel meer mogen vragen!"


"Wat ben ik blij dat ik Tuesday Moon gevraagd heb voor mijn grote 60-jaar feest. Vanaf het eerste contact voelde ik een prettige openheid, persoonlijk, belangstellend. De communicatie en het maken van afspraken verliep vlot . En wat een heerlijk muzikaal, vrolijk, swingend optreden hebben ze neergezet. Vanaf het eerste nummer dansten we met jong en oud. Ze namen initiatief om met de hele zaal “lang zal ze leven” te zingen en een verzoek van één van de gasten om een gezamenlijke erehaagdans voor de jarige te doen pakten ze op. Dit werd een vreugdevol meezing afslutingsnummer. Nogmaals heel veel dank Odin en Maarten voor jullie heerlijke muziek!"


"Een echte aanrader vind ik deze band. Muzikaal lekker om naar te luisteren met veel verschillende nummers. Tuesday Moon kwam bij ons straatfeest optreden. Dus een breed publiek met veel smaken maar ik heb alleen maar enthousiaste reacties gehoord. Ze hebben ons een heerlijke avond gebracht en we hebben zelfs nog even staan swingen. Persoonlijk en prettig mailcontact en ze denken graag mee in de mogelijkheden."


"Optreden, geheel akoestisch, helemaal top. Geweldige interactie met publiek. Zeker voor herhaling vatbaar."